BAŞKAN VE REKTÖR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN VE REKTÖR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar üniversite bünyesinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

 

 

Düzce Üniversitesi bünyesinde düzenlenen bir dizi etkinlik kapsamında Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar söyleşiye katıldı.

Üniversite öğrencileri ile buluşan Başkan Ay ve Rektör Çakar kendilerine yöneltilen soruları samimiyetle yanıtladı. Düzce Belediyesi birim müdürlerinin de katıldığı söyleşi programında öğrenciler, alt-üst yapı, ulaşım sistemi ve üniversite çevresinin gelişimi hakkında yönelttikleri soruların cevaplarını en yetkili mercilerden aldılar.

Söyleşi öncesinde Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar yaptığı konuşmada, Başkan Dursun Ay?a ikinci kez öğrencilerle bir araya geldiği ve her belediye başkanının yapamayacağı bir açıklık gösterdiği için teşekkür etti. Çakar, 2018 yılında öğrencilere yönelik olarak neler yapıldığından da söz etti.

Daha sonra Başkan Dursun Ay ve Rektör Çakar, öğrencilerin sorularını cevapladılar. Bir öğrencinin hem üniversite kampüs alanında hem de Konuralp?teki çöp alanında çok sayıda sokak hayvanı olduğunu söyleyerek bu hayvanlar için neler yapılabileceğini sorması üzerine Başkan Ay, yeni hayvan bakım merkezinin devreye girmesi ile sokakta daha az sayıda köpek görüleceğini belirtti.

Bir öğrenci Kampüsten Konuralp?e yürüyen öğrencilerin kaldırım olmadığı için zorluk yaşadıklarını ve bazı günler suların çamurlu aktığını dile getirdi.

Başkan Ay, ? bazı acil bölgeler vardı oraya geçtik, yine çalışmalar devam edecek, hem yo hem kaldırım çalışmamız, burada yarım kalan , biraz da yağmurdan dolayı ara verdik.? Derken, suyun kirli akmasının su kaynağında yağmurdan dolayı gelen kirlilikten olduğunu belirtti.

Başkan Dursun Ay, belediye otobüslerinde internet kullanımı ile ilgili çalışmalar yaptıklarını söylerken, yakın bir zamanda devreye gireceğini bildirdi.

Öğrenciler özellikle yurtlardan kampüse ulaşım, yol ve otobüs sorunlarıyla ilgili sorular sorarken, Başkan Ay bazı öğrencilerin belediyeye gelerek görüşme taleplerine olumlu yanıt verdi. Söyleşinin sonunda Başkan Ay?a bir kez daha teşekkür eden Rektör Çakar, ? Başkanım başımızın tacısınız? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.