ESNAFA GÖRE PAZAR BİTİK

ESNAFA GÖRE PAZAR BİTİK

Salı pazarında bugün işler her zamankinden daha fazla kesattı. Vatandaş fiyatlardan, pazarcılar havanın soğukluğundan dert yandı, bir esnaf tek cümleyle durumu özetledi. ? Hava soğuk durum bozuk.?

 

 

Hamidiye mahallesinde kurulan Salı pazarı bugün en durgun günlerinden birini yaşadı. Esnafa göre hava soğuk olunca müşteri gelmedi, vatandaşa göre ise fiyatlar yüksekti.

Pazarcılar ? hiç iş yok? derken, daha önce bu kadar işsizlik olmadığını dile getirdiler, bütün pazarlarda durumu aynı olduğunu belirttiler. Balık satıcıları da satışların durgun olduğunu söyleyerek, milletin alım gücü olmadığı niçin fiyatları düşürdüklerini belirttiler.

Vatandaşlar balık fiyatlarının normal olduğunu söylerken, daha da düşmesini beklediklerini ifade ettiler. Fiyatların yükselmesinin ve havanın soğukluğunun kendilerini etkilediğini söyleyen pazarcılar bir de kapalı Pazar yeri beklentilerini dile getirdiler. Kimi pazarcılar, akşam saatleri olmasına rağmen hala pazarın boş olduğunu vurgularken, marketlerin işlerini bozduğunu ifade ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.