SEDAŞ'TAN BİR DARBE DAHA

SEDAŞ'TAN BİR DARBE DAHA

Yaklaşık 1 yıl önce inşaatına başlanan Kaynaşlı otoban çıkışlı köprülü kavşak elektrik direğine takıldı. 1 yıldır aynı yerde olan direği kaldırmak için hala ihaleye çıkmayan SEDAŞ?ın Şubat sonu gibi ihaleye çıkmasının ardından kavşaktaki çalışmaların mart ayında yeniden başlayacağı öğrenildi.

 

 

2018 yılının başlarında törenle temeli atılan Kaynaşlı- Şimşir Otoban Çıkışlı Köprülü Kavşak inşaatı bugünlerde durdu.  3 yıl içinde bitmesi planlanan Köprülü Kavşak Projesi SEDAŞ yüzünden sekteye uğradı.

Tamamlandığında, Düzce yönünden gelen araçların doğrudan Kaynaşlı- Şimşir güzergahından Otobana sorunsuz olarak geçiş yapabileceği projenin duraklama nedeni ise, köprünün hemen yanında olan hatların geçtiği elektrik direği. Kavşakta çalışmaların devam edebilmesi için bu direğin kaldırlıp elektrik hatlarının yer altına alınması gerekiyor.

Yaklaşık 1 yıl önce başlayan projede aynı yerde olan direği kaldırmak için harekete geçmeyen SEDAŞ, direk için ihaleye çıkmayınca projede çalışma durduruldu.

SEDAŞ?ın şubat ayı gibi ihaleye çıkacağı, karayollarının da mart ayından itibaren çalışmalara kaldığı yerden başlayacağı öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.