BIYIK?TAN KALICI KONUTLARA VAATLER

BIYIK?TAN KALICI KONUTLARA VAATLER

MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık, ? kalıcı konutlar bizim göz bebeğimiz? dedi, bölgeye yıllardır ikinci sınıf yerleşim alanı muamelesi yapıldığını söyleyerek, ?kalıcı konutları hantal yapıdan kurtaracağız? şeklinde vaatte bulundu.

 

 

MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık, yıllardır tam anlamıyla hizmet alamadıkları yönünde sık sık şikayetlerin yükseldiği kalıcı konutların ikinci sınıf muamele gördüğünün altını çizdi.

Bıyık, ? Kalıcı konutlar şu anda çok kötü durumda. Gerçekten oradaki parklar, spor alanları, bahçeler bakımsız. Spor alanlarının tuvaletleri çok kötü. Kesinlikle kalıcı konutlar insanına ikinci sınıf muamele yapılıyor.? Dedi.  

Açıklamaları sırasında kızı Yağmur?un da eşlik ettiği Bıyık, Partisi tarafından aday olarak gösterilmesi ve belediye başkanı seçilmesi halinde kalıcı konutlar için düşündüğü projelerini sıraladı.

Kalıcı konutlara mutlaka bir belediye başkan yardımcısı görevlendireceğini söyleyen Bıyık, ? bu görevlendirdiğimiz başkan yardımcısı tüm itfaiye, zabıta, çevre düzenlemesi, temizlik işlerini her gün bütün olarak kontrol edeceğiz. Kalıcı konutlar halkını ikinci sınıf vatandaş olmaktan kurtaracağız inşallah.? Şeklinde konuştu.

Kalıcı konutlarda hakkında en çok şikayet gelen konulardan biri olan güreş alanı hakkında da konuşan Bıyık, o alanla ilgili düşüncesini anlattı.

Bıyık, ? Senede bir gün yapılan güreş müsabakası için yeri yersiz bir yer. O yatırımı yıkmak yerine halkın daha çok kullanacağı bir hale getireceğiz. İnşallah halkımız o alanı daha iyi bir şekilde kullanacak. Çeşitli düzenlemeler yapacağız bununla alakalı.? Dedi.

Bıyık, kalıcı konutlarda hayata geçirmek istediği spor projelerini ise şöyle açıkladı:

? Kalıcı konutlara mutlaka bir amatör saha yapacağız. Boş bulduğumuz bir alana. Spor kulüplerinin çoğalmasını sağlayacağız. Büyük bir yerleşim merkezi fakat spor aktivitesi anlamında hiçbir şey yok. Kadınlara sabahları, aerobik, jimnastik gibi toplu spor yapabilecekleri programlar uygulayacağız. Hantal yapısından kalıcı konutları kurtaracağız inşallah.?

Kalıcı konutlar içinde ulaşımın rahat sağlanması için ring hattı kuracağını da söyleyen Bıyık, şu anki bilet fiyatlarının da yarısının uygulanacağını dile getirdi.

Bıyık, ? Torunlarla dedeleri, annelerle babaları düşüneceğiz? diyerek, kalıcı konutlardan destek istedi, ? kalıcı konutlar bizim göz bebeğimiz, çok büyük hizmetler yapacağımıza inanın. Artık kalıcı konutlar ikinci sınıf yerleşim yeri olmaktan bizim dönemimizde çıkacak.? İfadelerini kullandı.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.