EĞİTİMLER TAMAMLANDI

EĞİTİMLER TAMAMLANDI

Çocuk İhmal ve İstismarı ile Mücadele Temel Farkındalık Eğitimi İşbirliği Protokolü kapsamında Prof. Dr. Bora Büken tarafından öğretmen ve yöneticilere yönelik çocuk ihmal ve istismarı ile mücadele temel farkındalık eğitimleri tamamlandı. il genelinde 5144 öğretmen ve yönetici eğitimlere katıldı.

Vali Dr. Zülkif Dağlı?nın önemle üzerinde durduğu konu başlıklarından olan ?Çocuk İhmal ve İstismarına? karşı mücadele kapsamında başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda, Çocuk ihmal ve istismarı ile mücadelede temel farkındalık eğitimi verilmesi ve riskli olguların fark edilerek olası güçlükler ve çözüm yollarının oluşturulması, bildirimin yapılmasının önemi ve bu süreçte izlenecek yol haritasının belirlenmesi amacıyla ?Eğitim İşbirliği Protokolü? imzalandı.

Düzce Valiliği öncülüğünde; Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile Düzce ili Sınırları içerisinde yer alan resmi ve özel eğitim kurumlarında görev yapan tüm öğretmenlere, Kamu kurumlarında görev yapan çocuk odaklı çalışma yapan tüm meslek elemanlarına ?Çocuk İhmal ve İstismarına? karşı mücadele kapsamında eğitim verildi.

Eğitimler Düzce İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda 26 Ekim 2018-07 Aralık 2018 tarihleri arasında Düzce Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Başkanlığında görevli Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Bora Büken tarafından 14 oturum Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde, 2 oturum Akçakoca Öğretmenevinde olmak üzere Düzce?de görevli 5.144 öğretmene Çocuk İhmal ve İstismarı Mücadele Temel Farkındalık Eğitimi verildi..

Diğer Kamu kurumlarında çocuk odaklı çalışma yapan tüm gruplara farkındalık eğitimi verilmeye devam edileceği bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.