YAPTIĞI PROTESTOLARLA TANINIYOR

YAPTIĞI PROTESTOLARLA TANINIYOR

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bolu Eski İl Başkanı ve Köroğlu Gençlik Teşkilatı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KGT) Başkanı Mahmut Alan, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

 

 

Yaptığı protestolar ve gerek yerel gerek ulusal olaylara verdiği tepkilerle Bolu ve Türkiye kamuoyunun yakından tanıdığı Büyük Birlik Partisi(BBP) Bolu Eski İl Başkanı ve Köroğlu Gençlik Teşkilatı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KGT) Başkanı Mahmut Alan, evinin övünde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Evinin önünde yüzüne sprey sıkarak KGT Başkanı Alan?ı darp eden 4 kişi olayın ardından kayıplara karıştı. Olay sonrası yaralanan Mahmut Alan, olay yerine gelen polis ekipleri ve ambulansla birlikte hastaneye kaldırıldı. Mahmut Alan?ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayın faillerinin bulunması içn çalışma başlatıldı.

Hastane önünde gazetecilere de açıklama yapan Mahmut Alan, ?Evimden çıktım. Eşimle birlikte aracıma doğru ilerliyordum. Elimde bazı malzemeler vardı. Araca bıraktığım sırada. Yanımdan beyaz bir otomobil geçti. Tek kapısı açıktı. Araçtan inen kapüşon takmış şekildeki tanımadığım kişiler bana bir kağıt uzattı. Ben de onları polis sandım. Bana bir şey söyleyecekler sandım. İki gün sonra Bolu Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili bir basın açıklamam olacaktı. Onun duyurusunu yapmıştım. Hiç konuşmadan 3 kişi direkt vurmaya başladı. Yere düştüm. Bir kişi telefonla çekim yapmaya başladı. Diğer 3 kişi devamlı vurdu. Saldırı 5-6 dakika sürdü. Bu sürede kim olduklarını göremedim. Ama polisimiz, devletimiz büyük. 15 dakikada aracın cinsi plakası bulundu. Polisimiz gereğini yapacaktır. Kim olduğunu bulacaklar. Benim kimse ile şahsi problemim yok. Benim problemim vatan hainleriyledir. Onların saldırı şekillerine benziyor. Arkadan saldırarak vurdular. 657?ye tabi, konuşamayan devletimin memurunun sesi olduğum için bana da böyle arkadan vuruyorlar. Devletimiz gerekeni yapacaktır. Şu anda da tespit edildi. Ben evimin önünde yapılmasına üzüldüm. Her şeyim belli çağırıp, istediğinizi yapın. 2 gün sonraki açıklamama ben bu halde çıkacağım.? diye konuştu.

Bu arada polis ekipleri, saldırının olduğu bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunduğu otomobilin plakası ve modeli tespit edilirken, şüphelilerin bulunması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan Mahmut Alan?ın Bolu Belediye Başkan Adayı olmayı düşündüğü ve 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 14.00?te Kent Meydanı?nda konuyla ilgili basın açıklaması yapacağı duyurulmuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.