CAMİDEN ÇIKANLAR VERYANSIN ETTİ

CAMİDEN ÇIKANLAR VERYANSIN ETTİ

Azmimilli mahallesi sakinleri, otoban bağlantı yolu inşaatı sırasında da feryat ettiler, mahalleyi ikiye bölen yoldan karşıya geçerken çektikleri sıkıntıya son verilmesi için hala feryat ediyorlar. Cuma namazı çıkışı karşıya geçmek zorunda olan vatandaşlar, ? Bu eziyeti çektirmeye kimsenin hakkı yok? diyerek bir an önce üst ya da alt geçit yapılmasını istediler.

 

 

Azmimilli mahallesinde otoban bağlantı yoluyla başlayan isyan hala devam ediyor. Yolun ikiye böldüğü mahalle halkı Cuma namazından çıktıktan sonra mikrofonumuza veryansın etti.

Camiden çıkan vatandaşlar, yol yapılırken alt ya da üst geçit yapılması gerektiğini söylerken, cemaatin karşı geçmeye çalıştığını belirttiler. ? Ne doğru ki bu eğri olsun? diyen vatandaşlar, özellikle çocuk arabasıyla karşıya geçmeye çalışan kadınların zor durumda kaldığını dile getirdiler. Yaya geçidi çizgilerine de otobanda yaya geçidi olur mu diyerek tepki gösterdiler.

?Yapılan yoldan memnunuz ama şekil yine yanlış? diyen vatandaşlar, yaşlılar için karşıya geçmenin çok zor olduğunu da söylerken, kendi aralarında projenin değişliğe uğramasıyla ilgi tartışmaya girdiler.

Cuma namazından çıkan yaşlı amcalardan biri karşıya geçebilecek misiniz sorusuna, ?ya kısmet? diye cevap vererek durumu özetlerken, ? başkan nerede üst geçit yapacaktı? diye sordu.

Bir vatandaş, ?Halka bunu yapmaya kimsenin hakkı yok? derken, 86 yaşındaki bir amca ise, ? yazık değil mi bize? şeklinde konuştu.

Acil olarak üst geçit yapılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.