VATANDAŞTAN ÇİFTE STANDART TEPKİSİ

VATANDAŞTAN ÇİFTE STANDART TEPKİSİ

Darıcı mahallesinde vatandaş, evinin önündeki mıcırı kaldırıp yarım yamalak asfalt döken belediyeye tepki. Nedeni ise, ? hatırlı? dediği karşı komşusunun garaj kapısına kadar sıfır asfalt dökülmesi. Vatandaş, ? hizmet bu mu? diyerek, mağdur etmesi  değil hizmet etmesi için idarecileri seçtiklerini dile getirdi.

 

 

Darıcı mahallesinin terminalin doğusunda kalan bölgesinde ikamet eden Yusuf Yiğit, belediyenin döktüğü asfalta tepkili. ? Bu hizmet değil mağdur etmek? diyen Yiğit, evinin önüne dökülmeyen ancak ?hatırlı? dediği karşı komşusunun garaj kapının dibine kadar dökülen asfalttan şikayetçi. Yiğit, bu çifte standarda ? biz bize hizmet yapsınlar diye idareci seçiyoruz? diyerek sitem etti.

Yiğit, ? Burada yollara asfaltlama yapıldı. Israr etmemize rağmen benim evimin girişine kendimiz döktüğümüz mıcırı kaldırdılar, asfaltını yarım yamalak döktüler, temizlemeden bıraktılar. Ama yan tarafta komşunun garaj girişine kadar sıfır asfalt döktüler. Sadece orta tarafa döküyorsan kenarlara dökmüyorsan, benim tarafıma da dökmeyeceksin karşı tarafa da dökmeyeceksin. Bu hizmet mi yani. Biz seçim yapıyoruz, yöneticiler seçiyoruz bize hizmet etmeleri için, bizi mağdur etmeleri için değil. Buraları temizlemeleri lazım, şuralara bakın asfalt döktüler, göstermelik atıp gittiler. Rezalet bir şekilde duruyor. Yapmayacaklarsa hiç hizmet yapmasınlar.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.