CEZAEVİ FİRARİSİYMİŞ

CEZAEVİ FİRARİSİYMİŞ

Gümüşova İlçesi?nde dün akşam saatlerinde çıkan kavganın sebebi de sebep olan şahısta belirlendi. 6 Kişinin yaralandığı kavga sonrası harekete geçen polis ekipleri cezaevi firarisi, 12 adet yakalaması olan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişiyi yakalayarak cezaevine gönderdi.

Olay; Dün akşam saatlerinde Gümüşova İlçesi?nde bir düğün salonunda meydana gelmişti. İstediği oyun havası çalınmadığı gerekçesiyle düğünde kavga çıkartan ve önce davetlilerle sonra da düğün sahipleriyle tartışan S.G. isimli şahıs, tartışmanın büyümesi üzerine 4?ü bıçakla olmak üzere toplam 6 kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Kavga sonrası harekete geçen Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şahsı önce düğün görüntülerinden tespit etti. Ardından şahsın yapılan GBT sorgusunda Adam Öldürme, Kişiyi Hüriyetinden Yoksun Bırakma, 6136 SKM, Yaralama, Basit Yaralama suçlarından toplam 9 yıl 6 ay hapis cezası ve 12 adet yakalama kararı olan ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. S.G., Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı başarılı operasyonla Düzce şehir merkezindeki evinde yakalandı.

Önce polis ekipleri tarafından Düzce Emniyet Müdürlüğüne götürülen S. G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çilimli Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.