VATANDAŞA BELEDİYENİN HİZMETLERİ SORULUYOR

VATANDAŞA BELEDİYENİN HİZMETLERİ SORULUYOR

Bugünlerde Seçmenin tercihi adlı sosyal medya sayfasında bir anket dolaşıyor. Tüm iller genelinde yapılan ankette ? Düzce?li ne istiyor? diye soruluyor. Ankette en çok dikkat çeken soru ise, ?Düzce Belediyesinde, israf, yolsuzluk ve rüşvetin olduğunu düşünüyor musunuz??

 

 

Sosyal medya sayfasında Seçmenin tercihi adıyla yayınlanan ankette, görüş ve fikirler sunularak Düzce?nin daha güzel bir şehir olmasına katkıda bulunulacağı vurgulanıyor.

Ankette, Düzce Belediyesinin, çevre temizliği, ulaşım ve trafik, yol ve kaldırım çalışmaları, halka ilişkiler, imar çalışmaları, parklar ve spor aslanları, kültürel faaliyetler gibi çalışmalarına kaç yıldız verileceği soruluyor.

?Sizce şehrinizin en önemli sorunları nelerdir?? sorusunun da yer aldığı ankete bir vatandaşın verdiği, trafik, hava kirliliği, imar düzensizliği, başıboş köpekler, park yeri olmaması, su ve otobüs fiyatlarının çok pahalı olması, ihalelerin şeffaf yapılmaması cevapları ise hem sorunları hem de belediyeden ne beklendiğini  özetler şekildeydi.

Bir diğer soru ise, Düzce Belediyesinde, israf, yolsuzluk ve rüşvetin olduğunu düşünüyor musunuz sorusu. Siz belediye başkanı olsaydınız yapacağını ilk ve en önemli şey ne olurdu diye sorulurken, anketin vatandaşa göre Düzce?nin en önemli  sorunlarını belirlemek amacıyla Ak parti tarafından yaptırıldığı düşünülüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.