OKUL MÜDÜRLERİNE YÖNETİCİ EĞİTİMİ

OKUL MÜDÜRLERİNE YÖNETİCİ EĞİTİMİ

Düzce?de  okul müdürlerine 2013 eğitim vizyonu çerçevesinde verilecek olan eğitim seminerleri başladı. Seminerlerin ilk gününde Vali Zülkif Dağlı, bu eğitimin önemine dikkat çekerek, motivasyon sağlanması için müdürlerden seminerler sırasında telefonları bırakmalarını istedi.

 

 

Düzce Valiliği ve MARKA işbirliğiyle MEB 2023EğitimVizyonu Belgesi Çerçevesinde Okul Yöneticilerine yönelik Eğitim Öğretimde Kurumsal Kapasite, İnovatif Yönetici Eğitimi Semineri Valilik Konferans Salonunda başladı.

"Liderlik Akademisi Eğitim Faaliyetleri Projesi" başlıklı açılış programında açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 2023EğitimVizyonundan söz etti.

Vali Zülkif Dağlı, bu projenin önem taşıdığını vurgularken, iletişim kurmaya ve tecrübeleri paylaşmaya imkan sağlayacağını belirtti.

5 gün boyunca sürecek eğitimi önemsediklerinin altını çizen Vali Dağlı, eğitimcilere bir de talimat verdi, ? Sizden temennimiz şu, lütfen cep telefonlarını herkes bu eğitim boyunca yanına almasın. En fazla işi olan kim benim, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, baktığınızda en acil durumla karşılaşacak olan bizleriz. Cep telefonlarını bırakalım, 5 gün boyunca tamamen eğitime odaklanalım, iyi dinleyelim, aksi takdirde motivasyonumuz bozuluyor ve cep telefonları yüzünden maalesef ne toplantılarda ne eğitimlerde kendimizi tam veremiyoruz. Bu manada sizlerden istirhamım bu.? Dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Kişisel Gelişim Uzmanı, Ömer Erkan Erdeve, eğitim sisteminin temel ilkeleri ve yapısını anlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.