UĞUR?DAN ÖĞRENCİ VE VELİLERE SEMİNER

UĞUR?DAN ÖĞRENCİ VE VELİLERE SEMİNER

Düzce Özel Uğur Lisesi öğrenci ve velilerine, Uğur Okulları PDR ve Ar-ge Genel Müdür Yardımcısı Barış Sezgin tarafından ? Etkili öğrenmede alışkanlıklar? ve ? İnsan heykeltıraşlığı konulu seminer gerçekleştirildi.

 

 

Uğur Okulları PDR ve Ar-ge Genel Müdür Yardımcısı Barış Sezgin, Düzce Özel Uğur Lisesi tarafından düzenlenen seminere katıldı. Kültür merkezinde gerçekleştirilen seminerlerde gündüz öğrencilere yönelik, ? Etkili öğrenmede alışkanlıklar?, akşam ise velilere yönelik ? İnsan heykeltıraşlığı? başlıklı sunum yapan Sezgin, öğrencilere ve velilere tavsiyelerde bulundu.

Günde 15 dakika ses ve ışık olmadan gözleri kapatarak dinlendirmenin öğrencilerin motivasyonunu arttırdığını söyleyen Sezgin, mutlaka yazarak öğrenin tavsiyesinde bulundu.

Öğrencilere, ailelerinin değil, kendi istedikleri mesleği seçmelerini öneren Sezgin, ? sizi sizden daha iyi tanıyan yok? diyerek, kariyer tercihlerinde özgür olmalarını istedi.

Uğur Okulları Kurucusu Gökhan Sarıgül, öğrencilerin sınav kaygısını gidermek için böyle bir seminer düzenlediklerini söylerken, öğrencilerin sınav anında nasıl davranmaları gerektiğini öğrendiğini dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.