BAKANLIK KADRO TAHSİS ETTİ

BAKANLIK KADRO TAHSİS ETTİ

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, bakanlığın  Düzce?ye 95 kadro açtığını bildirdi, 26?sı hekim olan kadrolar ile bir çok branştaki doktor açığının kapanacağını söyledi.

 

 

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, mecburu hizmet ve kurum içi atamalarının eş zamanlı yapıldığını söyleyerek, Düzce?ye kadro açıldığını bildirdi.

Yılmaz, ? Daha önceki kuralardan bir kadın doğumcumuz, bir göğüs doktorumuz, bir kardiyoloji uzmanımız, bir de kalp damar cerrahi uzmanımız şu anda Düzce devlet Hastanesinde göreve başladı. İlavesinde de mecburi hizmet kurasında da, bir çocuk cerrahı, bir aile hekimi, Akçakoca Devlet Hastanesine bir dahiliye uzmanı, göğüs hastalıkları uzmanı ve kardiyoloji uzmanı ile bir çocuk hastalıkları uzmanı kadrosunda  ilimize tekrar kadro açıldı. İlerleyen zamanda göreve başlayacaklar atamaları yapılınca.? Dedi.

Kurum içi kurasının da ilan edildiğini ve Düzce?ye 95 tane kadro açıldığını söyleyen Yılmaz, atamaların yapılmasından sonra kadroların göreve başlayacağını ifade etti.

Yılmaz, ? Bu kadrolardan  26?sı hekim, geri kalanı da yardımcı sağlık personeli olmak üzere tahsis edildi.. 21 hekim Atatürk Devlet Hastanesi ve diş hastanemize, 5 tanesi de Akçakoca Devlet Hastanesine açıldı. Bu kadrolarla ilimizi tercih ettiği zaman hekimlerimiz kadrolarımızı da doldurarak , Düzce halkına daha iyi hizmet etmeye devam edeceğiz.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.