"KAHVEDE CÜMBÜŞ"E TAM NOT

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu "Kahvede Cümbüş" adlı oyun ile perdelerini açtı. İzleyicileri kahkahaya boğan oyun, tiyatroseverlerden tam not aldı.

Bu sezon Düzceli tiyatro severler için Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan "Kahvede Cümbüş" adlı oyunun ilk gösterimi gerçekleşti. Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde sergilenen oyunu 65. Türkiye Cumhuriyeti Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan Genç, Düzce Belediyesi Kültür Müdürü Seçil Acar ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Şehir Tiyatroları 24 kişilik kadrosu ile son provalarını tamamlayarak tiyatro severler ile buluştu. Mustafa Nogay Kesim'in yazdığı, Şehir tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Selçuk Develi'nin yönettiği oyun tiyatro severlerden tam not aldı. Oyun hakkında bilgi veren Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Selçuk Develi; "Uzun süredir hazırlandığımız "Kahvede Cümbüş" adlı oyunumuz ile ilk gösterimi gerçekleştirmenin heyecan ve gururunu bir arada yaşıyoruz. Her Perşembe günü oyunumuzu Kültür Merkezinde ücretsiz olarak sahneleyeceğiz. Bu sezon yeni oyunumuz ile 6 Bin tiyatro severe ulaşmayı hedefliyoruz. Şimdiden 3 oyun için rezervasyonlarımız dolmuş durumda. Bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen Başkanımız Dursun Ay ve Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Oyunumuz için makyözümüzden koreografimize kadar tüm detaylar ile ilgilenip gerekli destekleri verdiler. Biz de onların verdiği destek ile provalarımızı tamamlayıp tiyatro severler ile bir araya geldik" dedi.

Oyunun sonunda Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar Oyunun yönetmeni Selçuk Develi ve oyuncularına teşekkür ederken, oyunculara Cebar tarafından çiçek takdir edildi.

Düzce Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ?Kahvede Cümbüş? isimli oyun her Perşembe akşamı saat 20.00'de Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde ücretsiz olarak sanatseverler ile buluşacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.