BEYKÖY BELEDİYESPOR ALMANYA’DA

 BEYKÖY BELEDİYESPOR ALMANYA’DA

 Beyköy Belediye Spor Kulübü Sporcuları İstanbul'da gerçekleştirilen İstanbul Open Turnuvasında başarılı olmalarından dolayı Karate Milli Takımlar Teknik Kurulu tarafından bu müsabakalara katılmaya hak kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Albayrak eşliğinde Beyköy Belediyesi Karate Takımından 6 sporcu Almanya'da düzenlenecek turnuvaya katılacak.

'Banzai Deutch Cup' Karate turnuvasına Hilal Er, Merve Çavdaro, Nalan Parlak, Tuğçe Küçük Beyköy Belediyespor kulübünden, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünden Fatma Kılıç, Albayrak Spor Kulübünden de Muhammet Emin Gönül katılacak.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Albayrak, "Almanya'da düzenlenecek olan turnuvada ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Beyköy Belediye Başkanımızın destekleri ile bu çocuklarımız meslek sahibi oldular. Artık karate dendiğinde Beyköy'ün adı geçer hale geldi. Maddi ve manevi hiçbir desteğini esirgemeyen Beyköy Belediye Başkanımız Osman Kılıç'a teşekkür ediyorum. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'un da desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.