KIRMIZI ŞİMŞEKLERDEN BAŞKAN ADAYLARINA MESAJ VAR

KIRMIZI ŞİMŞEKLERDEN BAŞKAN ADAYLARINA MESAJ VAR

Düzcespor?daki belirsizlik taraftarı endişelendiriyor. Bu duruma bir çıkış yolu bulmaya çalışan taraftarlar, başkan ve yönetimin sessiz kalmasından duydukları üzüntü ve tedirginliği dile getirerek bir yazılı basın açıklamasında bulundular.

ÜÇ BELEDİYE BAŞKANI ADAYINDAN İSTEKLERİ VAR

Kırmızı Şimşekler Taraftarlar Derneği Başkanı Emir Kiraz, bu sessizliğin hayra alamet olmadığını ve takımın sahipsiz kalmasından dolayı duydukları tedirginliği dile getirdikleri bir basın açıklaması yaptı.

Emir Kiraz?ın Basın Açıklaması Şu Şekilde ;

?Başkanı ve Yönetimi Düzce Belediyesinde olan DÜZCESPOR zor günler yaşıyor. Takımdaki belirsizlik ve moral bozukluğu devam ediyor, maddi imkansızlıklardan dolayı devre arası kampına gidemeyecek olan DÜZCESPOR?da işler hiç de iyi gitmiyor. Futbol idareciliğinden anlamayan onlarca yöneticinin olduğu DÜZCESPORUMUZ?da bu gidişata son verilmesi gerekiyor?

31 Mart 2019 da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için partilerin adayları belli oldu. Ak Parti, MHP ve İYİ Parti- CHP Milli İttifakı adayları belli oldu. Çok çetin bir seçim geçeceğe benziyor, ancak bu sevilen her üç adaydan da DÜZCESPOR ile ilgili bir proje ve söylem duyamıyoruz. Eğer bu takıma bir şekilde el atılmazsa sezon sonu durum vahim olacak ve takım BAL ligine düşecek endişeleri her gün artarak sürüyor. Bizler KIRMIZI ŞİMŞEKLER olarak, başkan adaylarımıza DÜZCESPOR ile ilgili taşın altına ellerini koymaları gerektiğini düşünüyoruz. DÜZCESPOR için her üç başkan adayının da sadece bir kez DÜZCESPOR için bir araya gelerek ittifak yapmalarını istiyoruz. Kamp için gerekli olan parayı her üç adayında bir araya gelerek çözeceğini düşünüyoruz?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.