ONLARA DAHA ÇOK İŞ DÜŞMEYE BAŞLADI

ONLARA DAHA ÇOK İŞ DÜŞMEYE BAŞLADI

Düzce?de vatandaşlar, son dönemde kullandıkları mobilya ve koltuk türü eşyalarını değiştirmek yerine döşemecilere kaplatmayı tercih ediyor. Mobilya döşeme üzerine faaliyet gösteren Sedat Akbulut, koltuk, kanepe ya da sandalye kaplatırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

 

 

Düzce?de kullandıkları eşyaları değiştirmek yerine kaplatmayı tercih eden vatandaşlar artık döşemecilere rağbet gösteriyor. Kaliteye ve yeniliklere önem veren vatandaşlar döşemecileri tercih ediyor.

Günümüzün ekonomik koşullarında artan mobilya fiyatları, döşemecilerin işlerini artırdı. Ancak eşyalarını yenilemek isteyen vatandaşlar,  evlerindeki atıl durumda olan, kullanım ömrünü tamamlamış koltuk, kanepe ve sandalyelere yeniden hayat veren döşemecileri seçerken nelere dikkat etmesi gerekiyor, kaliteli kumaş ve kaliteli işçilik nasıl anlaşılıyor, işte tüm bunları ustasına sorduk.

Döşemeciliğin aslında bir sanat olduğunu söyleyen Sedat Akbulut, ? İşin düzgün olması önemli, işin arkasında olmamız çok önemli, Vatandaşın işini yaparken, burası şurası olmamış diye bize şikayet gelmemesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz.? Dedi.

Mobilyalarda en çok şikayetin kalitesiz süngerlerden geldiğini belirten Akbulut, bazı müşterilerin kuş tüyü veya silikonlu sünger istediğini ancak bu yumuşak süngerlerin zamanla koltuğun kasasına değdiğini  ve bir süre sonra şikayet edildiğini dile getirdi.

Akbulut, ? Sert sünger daha uzun ömürlü oluyor. Bazı müşterilerimiz bunu pek iyi anlayamıyor. Esneme zamanı var, esnedikten sonra istenen kıvama gelebiliyor ama, zamanla göçme durumu kesinlikle olmuyor.? Şeklinde konuştu.

Kullanımının tam olarak bilinmediği için özellikle çekyatlarda sorun yaşandığını söyleyen Akbulut, iş yoğunluğuna göre 15 gün, döşenecek koltuk takımının şekline göre 1 ay döşeme işleminin sürdüğünü belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.