YENİ İL BAŞKANINA YOLU AÇTILAR

YENİ İL BAŞKANINA YOLU AÇTILAR

AK Parti Düzce İl Başkan Vekili Özgür Bergut, İl Başkanlığı süreci hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu. Bergut 5 ismin il başkanlığı için Ankara?ya davet edildiğini doğrularken, il yönetiminin de istifasını genel merkeze sunduğunu bildirdi.

 

 

Bergut yaptığı açıklamada, ??İl Başkanımız Hikmet Keskin?in görevinden istifası neticesinde devam eden sürecin yönetilmesi ve partimizin devam eden faaliyetlerinin sekteye uğramaması maksadıyla üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirecek yönetim kurulu olarak görevimizi bu güne kadar ifa etmeye devam ettik. Geldiğimiz son nokta itibari ile Genel Merkezimiz, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı?na 5 isim davet edilmiştir. Cihat Çelik, İsa Şengüloğlu,  Mustafa Keskin, Mine Met ve Halil Aydın ve bu kapsamda İl Başkanlığının belirlenmesi maksadıyla yapılacak görüşmelere katılmak üzere Salı günü Saat 13.00?da Teşkilat Başkanlığında bulunacaklardır. Akabindeki görüşmeler neticesinde Partimizin İl Başkanı ilan edilecektir.

Yeni İl Başkanımızın yeni yönetimini kurması ve göreve başlamasını sağlamak amacı ile, mevcut İl Yönetimimiz, Yedek, Asil, Demokrasi Hakem Kurulu, Disiplin Kurulları olarak istifasını Genel Merkezimize sunmuştur. Göreve gelecek yeni İl Başkanımıza ve ekibine şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunuyor, AK Partimize, Düzce?mize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.