SOSYAL MEDYADA BU ANKET DOLAŞIYOR

SOSYAL MEDYADA BU ANKET DOLAŞIYOR

31 Mart 2019 yerel seçimleri için Düzce?de bir anket daha yapılıyor. Yere seçimlerde hangisini Düzce belediye başkanı olarak görmek istersiniz denilerek, Faruk Özlü, Erdoğan Bıyık ve Ömer Küçük için oy kullanılması isteniyor.

 

 

Yerel seçimler yaklaşırken, Düzce Belediye Başkanlığı için yarışa dahil olan adaylar saha çalışmalarına son sürat devam ediyor. Adaylar sahada Düzcelilere kendilerini tanıtırken hala daha bir yandan da anketler yapılıyor.

Son olarak sosyal medyada yapılan ankette, ?31 Mart 2019 yerel seçimlerinde hangisini Düzce Belediye Başkanı olarak görmek istersiniz? denilerek, Ak Parti Adayı Faruk Özlü, MHP Adayı Erdoğan Bıyık ve İYİ Parti ile CHP?nin ortak adayı Ömer Küçük için oy kullanılması isteniyor.

Kamuoyunda konuşulduğu gibi 31 Mart seçimlerinin Düzce?de belki de bugüne kadar ki en büyük çekişmeye sahne olacağı öngörülürken, 3 güçlü adayın yarışa girmesiyle seçimlerin ortada geçeceği, kesin ve net sonuç tahmini yapılamayacağı da konuşuluyor. Bazı çevreler ise, 3 Aday da Düzce?de yeteri kadar tanınırken hala bu neyin anketi yorumunu yapıyor.

Ankette , bir belediye başkan adayının kampanya ve söylemlerinde en çok dikkat etiğiniz husus nedir sorusunda verilen şıklarda, eğitime, ekonomiye ve yatırım ile icraata vurgu yapması yer alıyor.

Oy vereceğiniz adayın öncelikle hangi özelliğe sahip olmasını beklersiniz diye sorulurken, şıklar arasında , tanınmış, tecrübeli, eğitim seviyesi yüksek, aday olduğu il ve ilçeyi iyi bilmesi, samimi olması gibi seçenekler bulunuyor.

Ankette 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde hangi partiye oy verildiği de sorulurken, parti liderlerinin performansları hakkında da seçenekler sunuluyor.

Ankette, belediye başkan adaylarına yol gösterici olması düşünülen bir soru da var. ? Keşke hizmet aldığım Düzce Belediyesi şunu da yapsa dediğiniz hizmet nedir? denilerek, vatandaşların beklentisi soruluyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.