ALEMDAR SOKAKTA KORKUTAN ANLAR

ALEMDAR SOKAKTA KORKUTAN ANLAR

Düzce?de etkili olan rüzgar nedeniyle Alemdar sokakta elektrik telleri koptu, elektriklerin kesildiği sokakta bir aracın da camları patladı.

 

 

Düzce?de bu sabah saatlerinde etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Cedidiye mahallesi Alemdar sokakta rüzgar nedeniyle elektrik telleri koptu. Olay yerine gelen SEDAŞ ekipleri tellerini onarırken, sokak bir süre elektriksiz kaldı. Kopan teller bir aracın ön camının patlamasına neden oldu.

Olay öğlen saatlerinde Camikebir Mahallesi Alemdar Sokak?ta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir evin çatısından kopan oluklu alüminyum çatı kaplama malzemesi sokak üzerinde ki elektrik tellerini kopardı. Büyük bir gürültü ile kopan teller daha sonra park halinde bulunan bir aracın ön camına değerek camı patlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokağı araç trafiğine kapatırken, elektrik kurumu ekipleri ise kopan telleri onarmak için harekete geçti.

Olay anını gören esnaflar, ?Aşırı rüzgardan dolayı çatıdan düşen bir parça elektrik tellerinin üzerine düştü. Teller koptu, bir aracın camı kırıldı. Yaralanan yok, şartel elektriği otomatik kesti? dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.