KÜÇÜK MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

KÜÇÜK MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük merkez mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Küçük muhtarlardan destek istedi, ? insanları mutlu etmek için sizlerle birlikte çalışmaya talibiz? dedi.

İyi Parti ve CHP'nin Düzce Belediye Başkan adayı Ömer küçük merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve CHP il Başkanı İlhan Duru'nun da katıldığı kahvaltılı toplantıda, muhtarlar sorunlarını başkan adayı Ömer Küçük'e anlattı.

Düzce tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mensur Bilgin, Küçük?ü çok uzun yıllardır tanıdığını ve  birlikte çalıştıklarını söyleyerek, ?Düzce zaten Ömer Küçük'ün nasıl bir insan olduğunu gayet iyi biliyor. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Düzce'yi Düzcelilerle birlikte yöneteceğini söyleyen Ömer Küçük, muhtarlardan destek isteyerek, ? Çünkü mahallelerinizdeki eksiklikleri ve ihtiyaçları en iyi sizler biliyorsunuz. Bizler mahallelerimizdeki insanlarımız mutlu olsun istiyoruz. Düzce marka şehir olacak. Marka şehir olmak için önce insanları mutlu etmelisiniz. Bir şehrin  en önemli noktaları mahalleleridir. Bütünün en önemli parçalarında insanların sorunları, şikayetleri olmamalıdır. Biz sizlerle insanları mutlu etmek için birlikte çalışmaya talibiz. Tüm mahallelerimizle ilgili projelerimiz var ama istiyoruz ki 3- 4 mahalleyi bir araya getirip ortak büyük bir yatırım yapalım. Bununla ilgili sizlerle tekrar bir araya geleceğiz. Teknik ekiplerimizle birlikte muhtarlarımız yatırımlar üzerine çalışma yapacaklar. Düzce'nin insanları mutlu olmayı hak ediyor" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.