ÖZDİLEK GAZETECİLERİ UNUTMADI

ÖZDİLEK GAZETECİLERİ UNUTMADI

Düzce Özdilek AVM 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Düzce'de görev yapan yerel basın  mensupları İle kahvaltıda buluştu.

10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla Özdilek AVM Düzce ve Akçakoca?da faaliyeti gösteren gazetecilere  kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı programında Düzce Özdilek AVM hakkında bilgi veren işletme müdürü Adem Kaya ile Halkla İlişkiler müdiresi Ebru Sargın, 2017 yılı Mart  ayında bu yana yaklaşık 23 aydır Düzce halkına hizmet verdiklerini söyleyerek, gazetecilerin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

Düzce'de görev yapan basın mensuplarını her zaman  yanlarında gördüklerini söyleyen Özdilek AVM Müdürü Adem Kaya; "Bizim her türlü etkinliğimizde siz değerli basın mensuplarını yanımızda görüyoruz. İşiniz gerçekten çok zor. Bizler de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni sizinle beraber olmak istedik. Yoğun mesainiz arasında bizlere de zaman ayırıp davetimizi geri çevirmediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Özdilek AVM hakkında genel bilgiler de veren Kaya; "Akçakoca Karayolu üzerinde yer alan Düzce Alışveriş Merkezi, keyifli bir alışveriş ve dinlenme merkezidir. Birinci sınıf vizyon filmler ile  bay, bayan, çocuk giyimden ev tekstiline, taze gıda ürünlerinden mutfak ihtiyaçlarına, kişisel bakım ürünlerinden aksesuarlara kadar birçok ürünle Düzcelilere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. ? ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.