İL BAŞKANLARI AÇIKLADI

İL BAŞKANLARI AÇIKLADI

AK Parti?de komşu ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belirlendi. Bolu ve Sakarya?da il başkanları adayların 13 ocak Pazar günü açıklanacağını bildirdi. İl Başkansız kalan Düzce için ise ilçe adaylarının ne zaman açıklanacağı konusunda ses yok.

 

 

Ak Parti ilçe belediye başkan adaylıklarında heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bir çok ilde ilçe adaylarını açıklamayan Ak Parti?de Bolu ve Sakarya adaylarının ne zaman açıklanacağı belli oldu.

13 Ocak Pazar günü Sakarya ilçe ve belde adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağı bilinirken, Bolu adaylarının ne zaman açıklanacağı da belli oldu.

AK Parti Bolu İl Başkanlığının resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,  İl Başkanı Nurettin Doğanay ?İlçe belediye başkanı adaylarımızı açıklıyoruz. AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Sayın Büşra Paker'in katılımlarıyla 13 Ocak 2019 Pazar günü saat 15.00'de Himpton by Hilton Otel'de İlçe Belediye Başkanı Adaylarımızın açıklanacağı tanıtım toplantımıza tüm hemşerilerimiz ve teşkilat mensuplarımız davetlidir? denildi.

Komşu illerde tarihin  belli olması gözleri Düzce?ye çevirdi. Aralık ayının sonundan bu yana İl Başkansız ve il yönetimsiz kalan Düzce ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Hem Bolu hem de Sakarya ile ve belde adaylarının 1 Ocak Pazar günü açıklanacak olması, Düzce adaylarının da aynı gün açıklanabileceği şeklinde yorumlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.