MHP ADAYI MUSTAFA DEMİRCİ OLDU

MHP ADAYI MUSTAFA DEMİRCİ OLDU

31 Martta yapılacak yerel seçimlere iddialı giren ve halkın isteğini göz önünde bulunduran MHP, Beyköy?de gelen yoğun talep üzerine adayını değiştirdi. 31 Marta Yerel seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi Beyköy adayı Mustafa Demirci oldu.

 

 

Genel seçimlerde Ümit Yılmaz?ı meclise gönderen ve uzun yıllar sonra bir ilki gerçekleştiren MHP, yerel seçimlerde de hem Düzce hem de ilçelerde Belediye başkanlıklarını almak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Beyköylülerin yoğun talebi üzerine daha önce açıklanan Orhan Arslan?ın yerine Beyköy Belediye Başkan adayı Mustafa Demirci oldu.

İl Başkanı İlhami Caboğlu; aday değişikliğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; seçmenin isteği doğrultusunda aday değişikliğine gidildiğini ifade ederek; ?Milliyetçi Hareket Partisi, halkımızın istekleri doğrultusunda hareket eden seçmenlerin istek ve dileklerini dinleyerek tercih yapan bir partidir. Beyköy?de de bu anlayışımız ışığında ilk önce Orhan Arslan arkadaşımızı aday olarak açıklamıştık ancak seçmenlerden gelen yoğun istekler Beyköy Belediye başkan adayımız değişti. 31 Martta yapılacak seçimlerde Beyköy Beldesinin MHP belediye başkan adayı Mustafa Demirci olmuştur. Kendisi şimdilik adayımız ancak 31 Mart seçimlerinden sonra inşallah Beyköy Belediye Başkanımız olacak? dedi.  

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.