BIYIK VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRİYOR

BIYIK VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRİYOR

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık kamu kurum ve kuruluşların idarecilerini ziyaretine devam ederken vatandaşları da ziyaret ederek gönüllere giriyor.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına ağırlık veren MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Necmi Köroğlu, Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Acar ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şule Ciritcioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında yakın mesafelere araçla değil yaya olarak giden Bıyık?a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Destek içeren söylemlerde bulunan vatandaşlar, Erdoğan Bıyık ile sohbet ederek yaşadıkları sorunları dillendirdiler.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık?a seçim çalışmalarında MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu,  Belediye Meclis Üyeleri ile İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Erdoğan Bıyık?ı, seçim ziyaretler için kullanılan minibüsün şoför koltuğunda gören vatandaşlar önce şaşkınlığını gizleyemediler sonra ise selam vererek destek oldular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.