BELEDİYE Mİ DALGA GEÇİYOR SÜRÜCÜLER Mİ?

BELEDİYE Mİ DALGA GEÇİYOR SÜRÜCÜLER Mİ?

İstanbul caddesi üzerindeki parklanma ile ilgili hemen hemen her gün haber yapılırken, geçtiğimiz günlerde caddeye girişte görüntülediğimiz afişin kaldırılması dikkati çekti. Caddenin girişinde asılı, ? caddeye park etmek yasaktır? afişi kimsenin tınlamamasından olsa gerek bu kez caddenin ortasına asıldı.

 

 

İstanbul caddesinde birileri insanlarla sanki dalga geçiyor ama, kimin dalga geçtiği belli değil. Caddedeki trafik karmaşası ve parklanmalarla ilgili sık sık haber yapılırken, bu kez bir de afiş komedisi yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde caddenin belediye tarafındaki girişinde asılı olan afiş dikkatimizi çekmiş bu afişe rağmen nasıl hala parklanma yapıldığına hayret etmiştik.

İşte o afiş, bakıldı ki kaba tabirle hiç tınlayan olmuyor söküldü , ama  sanki tınlayacaklarmış gibi bu kez getirildi caddenin ortasına asıldı.

Afiş olsa da olmasa da İstanbul caddesinde değişen bir durum yok. Yine parklanma , çift sıra parklanma da dahil aynı durumda devam ediyor. Ancak caddenin girişinde asılı olan ve hiçbir caydırıcılığı olmayan afişin kaldırılıp caddenin ortasına asılması, acaba nasıl bir faydası olacak şeklinde yhorumlanıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.