UĞUR KABUL SINAVLARINA YOĞUN İLGİ

UĞUR KABUL SINAVLARINA YOĞUN İLGİ

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı 12 ve 13 Ocak 2019 tarihlerinde yapıldı. Yoğun ilginin olduğu sınavlar sonrası derecelendirilen öğrenciler indirimlerden yararlanabilecek.

 

 

Önümüzdeki dönem Uğur Okullarında eğitim görmek isteyen öğrenciler, hafta sonu yapılan Bursluluk ve  kabul sınavlarında ter döktüler. 2019 yılı UKS bursluluk ve kabul sınavına 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri katıldı.

 Sınav öncesi Uğur Okulları kurucusu Gökhan Sarıgül, öğrencilere başarılar dileyerek hem tavsiyelerde hem uyarılarda bulundu.

Düzce Uğur Okulları Genel Müdürü Nazmi Kıran, sınavlara çok yoğun ilgi gösterildiğini söylerken, gelecek yıl Uğur Okullarında eğitim görecek öğrencilerin seviyelerinin belirleneceğini belirtti.

Kıran, ? Teveccüh yönünden ilk, kontenjanlarımızdan en az 4 misli, sabah öğlen seanslarımız, sınıflarımız tamamen dolu. 1200 öğrenci kayıtlı sınav için. Öncelikle bu teveccühü gösteren öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.? Diyerek sınavın 2 gün 4 seans olarak düzenlendiğini belirtti.

Kıran, ? önümüzdeki yıl okulumuz Anadolu ve fen lisesi olarak devam edecek. O okulumuz için bir seviye belirlenmiş olacak. Öğrencilerimizin kayıtlarında dikkate alacağız.? Şeklinde devam etti.

Öğrencilerin sınava katılmış olmalarının da en küçük bursu hak etmelerini sağlayacağını söyleyen Kıran, sınavlarda tam ve tama yakın başarı gösterenlerin, tam, yarım ve dörtte bir bursluluk olarak sıralandırılacağını bildirdi, her katılan öğrencinin muhakkak indirim alacağını yineledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.