KALİTE BELGELENDİ...

KALİTE BELGELENDİ...

Düzce'nin önemli eğitim kurumlarından Turgut Özal Anadolu Lisesi, TS EN ISO 9001 2015 uluslar arası kalite ve standart belgesini aldı.

 

 

1992 yılından bu yana, modern ve yenilikçi bir eğitim anlayışı sürdürmekte olan Turgut Özal Anadolu Lisesi, TS EN ISO 9001 2015 uluslar arası kalite ve standart belgesine layık görüldü.

Okulda yapılan belge teslim töreninde konuşan okul müdürü Veysel Dişçi, Turgut Özal Anadolu Lisesi?nde  eğitim anlayışının, günümüzde, bilimin ışığında, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerine  bağlı insanlar yetiştirmeyi amaçladığını söyledi.

Dişçi, ? ISO 9001 Uluslararası kalite ve standart belgesi ile hem iç denetimimizi sağladık, hem de eğitimde çağı yakalamak adına devamlı bir denetimin içine girdik. Kazandığımız kalite belgesi ile iç motivasyonumuzu yükselttik. Denetim süresince bizden desteğini eksik etmeyen tüm çalışma arkadaşlarıma, okul aile birliği başkanımız sayın Bülent Şahin?e ve EGB Eğitim ve Danışmanlığa teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

   

 Uluslar Arası Kalite Sistemleri ve Belgelendirme adına konuşan Gürkan Bülbül, zorlu bir denetim olacağını düşünerek başladıkları çalışmada Turgut Özal Anadolu Lisesi'nin  uluslararası standartlara çok yakın şekilde çalışmalarını yürüttüğünü görünce çok mutlu olduğunu söylerken, fazla yorulmalarına gerek kalmadan,  kaliteyi yakalayan okulun sadece belgelemesi kaldığını belirterek  okul yönetimini başarılı ve sistematik çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Programa katılan Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de, Turgut Özal Anadolu Lisesinin başarılarıyla adından devamlı söz ettirdiğini ifade ederek, eğitimde çağın gerektirdiği standartlara uygunluk için gösterdikleri bu çabadan dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından TS EN ISO 9001 2015 uluslar arası kalite ve standart belgesi okul müdürü Veysel Dişçi'ye teslim edildi.

TS EN ISO 9001 2015 uluslar arası kalite ve standart belgesinin sergileneceği onur köşesinin açılışının ardından ikramlarla etkinlik sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.