GÜZEL SANATLAR?DA GÜZELE DOĞRU KONSERİ

GÜZEL SANATLAR?DA GÜZELE DOĞRU KONSERİ

Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ilk dönem yorgunluğunu konseri ile attılar.

Düzce?nin kültür ve sanat hayatında yaptığı faaliyetlerle önemli bir boşluğu dolduran Düzce Güzel Sanatlar lisesi bu sefer kardeş okulları Yeni Taşköprü ortaokulu öğrenciler ve kendi öğrencililerine konser verdi.

Düzce Güzel Sanatlar lisesi geleneksel hale getirdiği Güzele Doğru konserleri bu yıl kardeş okulu Yeni Taşköprü ortaokul öğrencilerine de sundular.

Güzele Doğru konseri ,sabah kardeş okul Yeni Taşköprü öğrencilerine ,öğleden sonra ise Güzel Sanatlar öğrencilerine olmak üzere iki kez gerçekleştirildi.

Müzik bölümü öğrencilerinden: İrem Ayyıldız,Eda Çimen,Yiğit Yamaç,Yıldıray Şaşmaz,Cemalettin Çavuş,Eray Yılmaz,Batuhan Öz,Semih Güzel Ahmet Malik Bayrak performanslarını sergilediler.

Güzele Doğru konseri okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Yan Flüt öğretmeni Ezgi Demirkaya´nın önderliğinde müzik bölümü hocalarının hazırladığı konserde öğrenciler Türk ve Batı müziğinin bir birbirinden güzel ezgilerini sergilediler. İlk kez böyle canlı bir konsere şahit olan Yeni Taşköprü öğrencileri ise çok mutlu olup eğlendiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.