KRİZ MASASINDA GECE MESAİSİ

KRİZ MASASINDA GECE MESAİSİ

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Birim Müdürlerinin katılımlarıyla Kriz Merkezi binasında gece yarısı toplantı gerçekleştirdi.

 

 

Düzce Belediyesi karla mücadele çalışmalarına devam ederken, dün akşam Başkan yardımcısı Özgür Sağlam, belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

Sağlam, belediyenin tüm birimleri ile birlikte, kriz merkezinin kontrolü altında çalışmaların devam ettiğini söylerken, 27 araç 90 kişilik ekiple sorunlara müdahale edildiğini bildirdi.

Yaklaşık 16 saat süren kar yağışının ardından ekiplerin sahada temizlik çalışmaları gerçekleştirdiğini söyleyen Sağlam, ulaşımda aksama yaşanmaması için tedbirler alındığını belirtti.

Sağlam, Vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaştığında Alo 153 Beyaz Masa ve 03805261053 numaradan belediyeye ulaşabileceğini söyledi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Birim Müdürlerinin katılımlarıyla Kriz Merkezi binasında düzenlediği toplantıdan sonra gece çalışacak kar ekibini ziyaret etti.

Sağlam ekiplerle yaptığı görüş alışverişinde, kar yağışı sırasında olumsuz bir duruma rastlanmadığını , bu gibi durumlara derhal müdahale edildiğini dile getirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.