BULVARDA DA TRAFİK BAŞ DÖNDÜRÜYOR

BULVARDA DA TRAFİK BAŞ DÖNDÜRÜYOR

Düzce?de trafik keşmekeşi sadece İstanbul caddesi ile sınırlı değil. Atatürk Bulvarı?nda da günün belirli saatlerinde kilitlenen trafik adeta baş döndürüyor.

 

 

Düzce?de artan araç sayısı ve yolların yetersiz oluşu artık trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi. İstanbul caddesinin trafiğe kapanmasının ardından alternatif caddelerde trafik allak bullak olurken, caddenin yeniden trafiğe açılması ile diğer yollar rahatladı. Ancak bu kez İstanbul caddesinde trafik keşmekeşi yaşanmaya başladı.

Parklanmalar yüzünden trafiğin allak bullak olduğu yer sadece İstanbul caddesi değil. Atatürk Bulvarı?nda da günün belli saatlerinde trafik adeta baş döndürüyor.

Bulvarda sağlı sollu yapılan parklanmalar caddeyi daraltırken, özellikle belediye otobüslerinin geçişleri sırasında sıkıntı yaşanıyor.

Caddenin başında ve sonunda bulunan trafik ışıkları yandığında metrelerce konvoy oluşurken, ara yollardan çıkan araçlar da eklenince  tam bir kaos oluşuyor. Hal böyle olunca da gözü yoran karışıklığın yanına bir de korna seslerinin neden olduğu gürültü ekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.