SALINCAKTAN İKİ BAŞKAN İNDİ...

SALINCAKTAN İKİ BAŞKAN İNDİ...

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Düzce merkez belediye başkan adayı Faruk Özlü olurken ilçe ve beldelerde kimlerin aday olacağı merakla bekleniyordu. Genel Merkez bu konuda da kararını verdi ve Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut'un dışındaki bütün adaylarla yola devam denildi.

Yerel seçimler için partilerin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken partilerin adayları da ön plana çıkmaya başladı. Mehmet Keleş'in istifası sonrası Keleş'in yerine gelen Dursun Ay'ı aday yapmayan AK Parti, merkez belediye başkan adayı Faruk Özlü ile yola devam kararı vermişti.

Hikmet Keskin'in istifası sonrası uzun süre il başkanı ataması ile uğraşan parti genel merkezi, ilçe ve beldelerde kimlerin aday gösterileceğine nihayet karar verdi.

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı Pazar günü yapılacakken adayların da o gün açıklanması beklenirken alınan son dakika bilgisine göre adayların kimler olduğu belli oldu.

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut'un dışında mevcut belediye başkanlarıyla yola devam kararı alındı.

Akçakoca Belediye tarafından Değirmenağzı bölgesine yaptırılan 15 temmuz parkını gezen başkanların salıncak keyfi uzun süre siyasi espiri konusu olmuştu...

Parkta çekilen fotoğraf karesinde yer alan başkanlardan Dursun Ay ile Bekir Akbulut'un  salıncak keyfinden geriye buruk bir anı kaldı...

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.