NASILSA GÖRÜLMÜYOR DİYE RAHATA VERDİLER

NASILSA GÖRÜLMÜYOR DİYE RAHATA VERDİLER

Düzce?de  şehrin gerçek yüzü makyajlı caddelerin ardında saklanıyor. Düzce modern kent olma yolunda ilerleyedursun, bazı kurumların hem de alt yapıdan sorumlu kurumların işlerini yürüttüğü şehir merkezindeki yerlerini görenler, bu kurumlar şehri güzelleştirmeye çalışırken  bulundukları  alanları batırıyorlar demekten kendilerini alamıyorlar.

 

 

Geçtiğimiz aylarda haber bültenimizde, Fevziçakmak mahallesi kalıcı işyerlerinin arkasındaki perişanlığı görenlerin, ? kendi bahçesini temizleyemeyenin başkasına ne faydası olur? dediğini, nedeninin ise, hem özel idarenin hem de belediye fen işleri müdürlüğünün olduğu kalıcı işyerlerinin arkasındaki alanın toprak, moloz ve çöp ile dolu olduğunu, yolların köstebek yuvası haline  döndüğünü gündeme taşımıştık.

İl özel İdaresi ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü hizmetlerini Fevzi çakmak mahallesindeki kalıcı işyerlerinden yürüttüğüne yer verdiğimiz haberimizde, biri köylere diğer şehir merkezine hizmet götürmekle mükellef iki kurumun olduğu binaların hemen arkasındaki manzaranın ise akıllara ziyan halini görüntülemiştik..

Hizmetlerde kullanılan kamyonlar ve iş makinelerine sahip iki kurum, kendi bahçelerindeki yol çalışmalarından kalan molozları temizlemekten aciz kalırken, çevre kirliliğine yol açan bu görüntü vatandaşlar tarafından ise esprili bir şekilde yorumlanmıştı.

Vatandaşlar, ? kendi başlarını bağlayamayan kurumlar bize nasıl hizmet getirecekler? diyerek, il özel idaresi ve belediye fen işlerinin kendi bahçelerini bir an önce temizlemesi önerisinde bulunmuşlardı.

Ancak o haberin ardından aylar geçti, Fevzi Çakmak mahallesi kalıcı işyerlerinin arkasındaki harap durum hala devam ediyor.

Molozlardan tutun, çakıl ve kum yığınlarına, boru ve tahta parçalarına kadar bir çok malzemenin bulunduğu alanın Asar deresi ile arasından geçen yol da berbat durumda. Adeta köstebek yuvası halindeki yolda asfalttan eser olmazken, yolu kullanan vatandaşlar çamur içinde kalıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.