BEYKÖY'DE PARKLARA KAMERA

BEYKÖY'DE PARKLARA KAMERA

Son zamanlarda ülke genelinde çocuk parklarında çocuklara uygulanan cinsel istismar ve şiddet haberlerinin ardından Beyköy'de de çalışmalar başlatıldı. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, parklara güvenlik kamerası sistemi yaptırıyor.

Ülke genelinde şiddet ve istismar olaylarının artmasıyla birlikte yeni önlemler alınmaya devam ediliyor. Özellikle çocuk parklarındaki çocuk kaçırma, cinsel istismar ve şiddet olaylarının artması sonucunda parklara güvenlik kamerası takılması gündeme gelmişti.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç da belediye ekipleriyle beldede bulunan çocuk parklarına güvenlik kamerası yerleştirmek için kolları sıvadı. Başkan Kılıç, sosyal medya hesabından da yapılan çalışmayı dile getirdi. Kılıç, hesaplarından şu ifadelere yer verdi:

"Söz Verdik Yapıyoruz. Beldemiz genelinde uygulamaya başlayacağımız güvenlik kameraları ve giriş çıkış kontrol sistemine Beytepe Mahallesi Toki Bölgesi' nde mutelif noktalara güvenlik kameraları ile giriş çıkış ve kavşak noktalarını gözetime alarak başlıyoruz."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.