DESTEKLEME ALACAKLAR DİKKAT!

DESTEKLEME ALACAKLAR DİKKAT!

2018 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Desteği ödemeleri için icmaller pazartesi günü askıya çıkarılacak. Yapılan açıklamada, 5 gün süreyle askıda kalacak icmallerde adı bulunmayanların ilçe müdürlüklerine itiraz edebilecekleri belirtildi.

Akçakoca İlçe tarım müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, 2018 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri Akçakoca İlçe Tarım Müdürlüğünde 28.01.2019 Pazartesi günü itibariyle 5 gün süre ile askıya çıkarıldığını, 1 Şubat 2019 Cuma günü mesai bitimi itibariyle askıdan indirileceğini duyurdu.

Müdürlükten yapılan açıklamada, ?Üreticilerimizin kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, listelerde arazi miktarı, destekleme ödeme tutarı v.b ile ilgili olarak bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğüne itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir. Askı ve itiraz süresi bitiminden sonra yapılacak olan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Üreticilerimizin mağduriyet yaşamamaları için bu konuda dikkatli davranmaları önemle duyurulur.? denildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.