DÜZCESPOR : 1 ? KARŞIYAKA : 1

DÜZCESPOR : 1 ? KARŞIYAKA : 1

Düzcespor, Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 2. grupta 19. hafta maçında Karaşıyaka ile evinde mücadele edecek. 2. devrenin ilk maçında Ofspor?u yenen Düzcespor, galibiyetlerine Karşıyaka ile devam etmek istiyor.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Düzcespor, 2. devrenin ilk karşılaşmasında Ofspor?u deplasmanda 2 farklı skorla yenmesinin ardından bu defa ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka?yı kendi evinde konuk ediyor. 19. Hafta mücadelesinde Düzcespor kendi taraftarı önünde maçtan 3 puan almak için sahaya çıkıyor.

Saat 13.30?da başlayan karşılaşmayı Mardin Bölgesi hakemlerinden Yunus Dursun yönetecek. Dursun?un yardımcılıklarını ise Nurettin Çiçek, Suat Fidan, Lütfullah Aslan yapacak.

Maça her iki takım temkinli başladı. Her iki takımda ilk yarıda vasat bir karşılama sergilediler. İlk yarı 0-0 golsuz bereberlikler sona erdi.

Maçın ikinci yarısında 67. dakikada karşıyaka oyuncusu özgür güler takımını öne geçiren golü attı ve skoru 0-1 yaptı. Yediği golün ardından ataklarını arttıran düzcespor 87 dakikada Kemal İŞLEMEK'in golü ile skoru 1-1 Yaptı. Maçta Başka Gol olmayınca karşılaşma 1-1 Sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.