AKÇAKOCA'DA DERS ZİLİ ÇALDI

 AKÇAKOCA'DA DERS ZİLİ ÇALDI

 Tören sırasında protokol gölgede otururken güneş altında kalan minik öğrenciler bunaldılar.

Akçakoca 'da 2012-2013 eğitim öğretim yılı çelen sunumu ile başladı. Çelenk törenin ardından Gönül Yavuz İlkokulunda tören düzenlendi.
Törene, Kaymakam Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve eğitim camiası katıldı. Uzun süre güneşin altında kalan öğrenciler bunalırken okul çeşmesinde serinlemeye çalıştılar. Protokol ise güneşlik altında programı seyretti.
Törende konuşan Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Berberoğlu, eğitim ve öğretimin önemine değinerek yeni sitemin uygulanması konularında bilgiler verdi. Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, eğitim ve öğretim sisteminin yap boz sistemine döndüğüne değinerek, "İnşallah yeni sistem hayırlı olur" dedi. Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, kendisinin de ilk kez veli olduğunu belirterek kendi kızını bu sene okula yazdırdığını eğitim ve öğretim yılının en hayırlısıyla geçmesini diledi. Konuşmaların ardından 1. sınıf öğrencilerine 8. sınıf öğrencileri kalem hediye ettiler. Program sırasında güneş altında kalan öğrenciler sırada duramazken bazı öğrenciler güneşten korunmak için hırkalarını başlarına koydular ve serinlemenin yollarını aradılar.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.