TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURULACAK

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURULACAK

Bireysel Sulama Sistemlerinin desteklenmesine yönelik olarak çiftçilere 500 Bin TL hibe verilecek. Hibeden yararlanmak isteyenler 1 Mart?a kadar Düzce Tarım İl müdürlüğüne başvurabilecek.

Tarımsal faaliyetler için geliştirilen modern bireysel sulama makine ve ekipmanlarının üreticiler tarafından kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla, Bireysel Sulama Sistemlerinin desteklenmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen Tebliğ 07 Aralık 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bireysel Sulama Sistemlerinin desteklenmesi programı ?Tarla içi damla, Tarla içi yağmurlama, Tarla içi mikro yağmurlama, Tarla içi yüzey altı damla sulama, Lineer veya Center Pivot sulama, Tamburlu sulama ve Güneş enerjili sulama sistemleri? kurulması konularını kapsıyor.

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü V. Necdet Çiçek; yüzde 50 hibe desteği ödemesinden çiftçilerin ve tüzel kişiliklerin yararlanabileceğini belirtilerek, " hibe üst limiti 500.000 TL olarak belirlenmiş olup, hibe programından yararlanmak isteyen yatırımcılar uygulama rehberinde belirtilen başvuru belgeleri ile birlikte en geç 01 Mart 2019 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüze müracaatta bulunmaları gerekiyor'' dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.