SANATÇILAR ANKET İLE BELİRLENİYOR

SANATÇILAR ANKET İLE BELİRLENİYOR

 

15. Uluslar arası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili olarak yapılacak çalışmalara ışık tutması amacıyla Belediye Akçakocalının fikrini almak için bir anket çalışması düzenliyor.

Başkan Albayrak imzalı anket formunda; 15. festival için vatandaşların görüşlerinden yararlanmak için sorulara samimi ve açık cevaplar verilmesi istenmekte olup, katkılarınızla daha iyi bir seviyede ve kalitede organizasyon gerçekleştirileceğimizi umuyoruz denilmektedir.

Festivalde görmek istenen ses sanatçıları seçilmesi için hazırlanan çizelge yanı sıra istenen yazar, şair ressam ve heykeltıraşlar sanatçılarının isimlerinin belirleneceği, yapılması istenilen etkinliklerin yazılması için bölümler bulunuyor. Anket formunda Fatih Kısaparmak, Demet Akalın, Hadise, Gökhan Tepe, Murat Boz, Volkan Konak, Zülfü Livaneli, Grup Karmete, Mustafa Sandal, Manga, Ezginin Günlüğü, Sezen Aksu ve Şebnem Ferah gibi sanatçı ve gurupların isimleri yer alıyor.

Yetkililer buradan çıkacak sonucu çok önemsediklerinin altını çizerek "Amacımız Akçakocalının arzuları doğrultusunda benimsenen bir festival düzenlemektir. Bu nedenle onlardan gelecek önerilere göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dediler.

Düzce-İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.