AKÇAKOCA BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

AKÇAKOCA BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Dün yerel basın gündemine düşen Akçakoca belediyesinde bürokratlar arasındaki tartışma haberiyle ilgili olarak Akçakoca Belesiyesi?nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, iddiaların asılsız olduğu, yerel seçimler öncesi maksatlı yapıldığı vurgulandı.

Akçakoca Belediyesi?nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yerel seçimler öncesinde, Akçakoca Belediyesi?ne yönelik bazı yayın organlarında yapılan haberler ve yorumlar, siyasete şekil vermek isteyenlerin çirkin oyunlarından ibarettir. Akçakoca Belediyesi?nde kişi ve olaylara atfen yapılan yayınlar tamamen gerçek dışıdır. Yerel seçimler öncesinde, maksatlı olarak yapıldığı anlaşılan bu tür yayınlar, belediyeye asla zarar veremez. Kamuoyu bunu gayet iyi değerlendirecektir.

Haber ve yorumlara esas olan ?Belediyeye personel alımı ve buna ilişkin söz konusu kişiler arasında tartışma çıktığı? şeklindeki iddiaların esas alındığı haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Öncelikle personel alım yasa ve yönetmelikler kanunlarda açık olarak belirtilmiştir. Personel alımlarında yetkili kurullardan olan İŞKUR sistemine ve uygulamasına hiçbir kurumun müdahil olması mümkün değildir.

Ayrıca, haberde adı geçen siyasi bir partinin Belediye Başkan adayının olaya şahit olduğu bölümü ise hayal ürünüdür. Bu durumu da halkın takdirlerine bırakıyoruz.

Yine söz konusu olayla ilgili olarak, haberde adı geçen kişiler Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuşlardır. Bunun için verilen dilekçede de şu görüşlere yer verildi ? Sözde haberde bahsi geçen Belediye'nin iki çalışanı arasındaki tartışma yaşandığına dair iddia tamamen asılsızdır. Seçim dönemi öncesinde yapılan bu haberde ; bir Belediye Başkan adayının da olaya şahit olduğu iddia edilen sözde haber sitesi üzerinden Belediye'nin uyum içerisinde çalışan personeli tahkir edilmiştir. İddia edildiği gibi, bizim Belediye binası koridorlarında yüksek sesle tartışma gibi bir hadisemiz olmamıştır. 5 yıldır yüksek bir uyum ve karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı olarak işimizi yapıyoruz. Habercilik adı altında yapılan iş, çirkin iftiralarla bizlere çamur atarak tüm belediye çalışanlarını karalamak ve seçim sathı mahalline girilen şu günlerde bazı çevrelerin sahibinin sesi olarak kendilerine verilen vazifeleri yerine getirmekten ibarettir''

Yerel seçimler öncesi maksatlı olarak hazırlandığı belli olan haber ve yorumları hakkımızın takdirine bırakıyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.