ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Düzce D-100 Karayolu Doğanlı ışıklı kavşakta otomobil ile minibüsün karıştığı kazada 1 kişi öldü 11 kişi yaralandı. Otomobile çarpan servis minibüsü ardından lokantaya girdi.

 

 

  Kaza sabah saatlerinde D-100 Karayolu Doğanlı Işıklı kavşakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ankara?dan İstanbul İstikametine gitmekte olan Ali Çakır idaresindeki 81 S 0647 plakalı servis minibüsü Doğanlı ışıklı kavşakta aynı istikamete gitmekte olan Ömür Öztürk idaresindeki 06 EF 2058 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile minibüs yol kenarında bulunan lokantaya girdi. Lokantaya giren minibüsün sürücüsü ve yolculardan bazıları araç içinde sıkıştı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler yaralıları çıkartırken sağlık ekipleri ilk önce olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Düzce?deki hastanelere kaldırdılar.

Kazada otomobilde bulunan sürücü ve yanında bulunan çocuğu ile minibüste bulunan 10 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol uzun bir süre trafiğe kapalı kalırken yaralıların çıkarılmasının ardından araçlar çekilerek trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Minibüsün çarptığı otomobilin sürücüsü Ömür Öztürk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.