ONLARCA KEZ GÜNDEME GELMİŞTİ

ONLARCA KEZ GÜNDEME GELMİŞTİ

Merkez Aziziye Mahallesinde hizmet vermekte olan 400 yataklı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Sağlıklı Yaşam Merkezinin otopark kapasitesinin arttırılması amacıyla Valilik koordinasyonunda, Düzce Belediyesi işbirliği ile proje çalışmaları yapılarak ilave 138 araçlık ek otopark çalışmaları başlatıldı..

Atatürk Devlet Hastanesi hizmete girdiğinden bu yana dile getirilen sorun nihayet çözüm buluyor. Valilik koordinasyonunda, Düzce Belediyesi işbirliği ile proje çalışmaları yapılarak ilave 138 araçlık ek otopark çalışmaları başlatıldı..

İl Sağlık Müdürlüğü, Atatürk Devlet Hastanesi?nin otopark hizmetinde yaşanan sıkıntıları gidermek ve vatandaşlara kaliteli sağlık hizmet verme noktasında hastane yanında yer alan 3.290 m²?lik alanın ek otopark alanı olarak kullanılması için gerekli çalışmaları yürütüyor..

Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet sunma noktasında hasta memnuniyeti gözetilerek, mevcut otopark mağduriyetinin giderileceği bildirildi.

HİZMET YELPAZESİ GENİŞLİYOR

Vali Dr. Zülkif Dağlı?nın Sağlık hizmetleri kalitesinde artış gerçekleştirilerek, Düzce?nin sağlık alanında bir marka haline getirilmesi, vatandaşlara sağlık alanında 7/24 hizmet verilmesi yönündeki talimatları doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü?nün çalışmaları sürerken,

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz yaptığı açıklamada, Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hizmet yelpazesini genişlettiğini bildirdi.

Yılmaz,  İlimizde 40 Ünit tescili C-Grubu ADSM olarak hizmet vermekte olan Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Ünit tescilini 52?ye çıkartarak B-Grubu ADSM olarak hizmet yelpazesine yeni bir vizyon ekleyerek hizmet kalitesini arttırmaya devam edeceklerini belirtti.

2018 Şubat ayında hizmete giren 12 Ünitli Merkez Semt Polikliniği, 40 Ünitli Merkez Binası ve Yığılca, Kaynaşlı, Gümüşova ve Gölyaka İlçe Entegre Hastanelerinde bulunan Ağız ve Diş Poliklinikleri ile birlikte aktif 55 Diş Hekimi ve 170 personel ile Düzce ve çevre illerden gelen hastalarımıza hizmet veriyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.