DÜZCE GENÇ MÜSİAD’IN BÜYÜK BAŞARISI

DÜZCE GENÇ MÜSİAD’IN BÜYÜK BAŞARISI

 MÜSİAD Gençlik Kurulu 25. Genel Değerlendirme Toplantısında Düzce Genç MÜSİAD Türkiye'nin en başarılı 3. şubesi seçilerek büyük bir başarıya imza attı. 

Genel İdare Kurulu toplantısının Eylül buluşması geniş katılımla yapıldı. Düzce'den Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep ve 5 yöneticisinin de katıldığı toplantıda Düzce'nin 3.lük ödülünü Başkan Serkan Verep aldı.
Düzce Genç MÜSİAD Başkanı Verep, Konya'nın 78, Rize'nin 77 puan aldığı değerlendirmede Düzce Genç MÜSİAD'ın 75 puan alarak Türkiye 3.sü olmasının çok büyük bir başarı olduğunu vurgulayarak, hedeflerinin Türkiye 1.liği olduğunu ifade etti. Verep, "Her 2 ayda bir ilde MÜSİAD'ın Genç MÜSİAD ile birlikte genel idare toplantısı olur. Bu toplantı Konya'da yapıldı. Bu 2 aylık süre içerisinde her il kendi yaptığı çalışmaları rapor halinde genel merkeze gönderir ve onlarda değerlendiriyor. Şuana kadar 5 yıldan az olan iller bile bu sıralamaya giremezken bir yıllık çok yeni bir maziye sahip olmamıza rağmen, geçtiğimiz yıl sıralamada 5.nci olduk bu yıl ise 3.ncü olmayı başardık. Antalya'da yapılacak GİK toplantısında Düzce'yi birinciliğe taşımayı hedefliyoruz. MÜSİAD Genel Merkezinde Düzce'yi şuanda el üzerinde tutuyorlar, sebebi ise 1 yıllık 35 üyesi olan yeni bir şubenin özverili çalışmaları ve başarılarıdır. Düzce Genç MÜSİAD olarak Düzceli genç işadamlarımızla Türkiye'de ses getirecek projelere imza atacağımıza inancım sonsuzdur. Bu da Düzce'nin başarısı olacaktır" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.