AK PARTİ DÜZCE İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ DÜZCE İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Divan toplantısında açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yılmaz, Van'da yaşanan deprem ile başladı. Van'da yaşanan depremde hükümetin ne yapılması gerekiyorsa onu yaptığını işaret ederek "Düzce iki büyük deprem afeti yaşadı. Bu nedenle depremi ve sonrasında yaşananları çok iyi biliriz. Yıllarca uğraş verdik depremin yaralarını sarmak için. Van'da yaşanan deprem sonrasında ise hükümet acil olarak ne yapılması gerekiyorsa kanun hükmünde kararname ile yaptı. Bundan da şu sonuç çıkıyor ki. Bizim yaşadığımız deprem afetinde koalisyon hükümeti vardı işler bu şekilde yürümüyordu, demek ki tek başına iktidar gerekiyor" dedi.

Muhalefetin düzmece soru önergeleri verdiğini iddia eden Yılmaz, "Türkiye, Dünya çapında büyümeye devam ediyor. Birçok ülke ekonomik kriz yaşarken ülkemizde böyle bir sıkıntı yok. Ak Parti iktidarı ile ülkemiz büyürken muhalefet partileri düzmece soru önergeleri vererek çalışmaları yavaşlatıyor" diye konuştu.

Mustafa Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a TEM Otoyolu çıkış sıkıntısının aktarıldığını işaret ederek "Ak Parti kurulduğundan bu yana genişletilmiş il başkanları toplantıları yapılıyor. 81 ilin temsilcileri toplantıya katılıyor. Son yapılan toplantıda Başbakanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a otoyol çıkışı ile ilgili mağduriyetimizi ilettik. Bildiğiniz gibi TEM otoyolu özelleştirme kapsamına alındı. Muhalefet özelleştirme ile ilgili mahkemeye gitti. Onun için Düzce'nin TEM Otoyolu çıkışı da bekliyor. Başbakanımız ile yaptığımız görüşmede 'Özelleştirme yapılmadı diye işlerimiz geri kalmayacak' dedi. Bu konuyu bakanlarımız ile görüşüyoruz. Bir an önce çözüme kavuşturacağız" şeklinde konuştu.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKAN ADAYLARI MUTLAKATA GİDECEK

İl Başkanı Yılmaz son olarak kongre sürecinde olduklarını ifade ederek "Kongre sürecinde geçiyoruz. Genel merkezimiz adayları yarıştırmak yerine uzlaştırıcı tek aday olmasını istiyor. Merkez ilçe adaylarımızda 30 Kasım'da Ankara'da mülakata alınacaklar" dedi.

Ak Parti Milletvekili İbrahim Korkmaz, Ankara'da 3 milletvekili olarak birlik beraberlik içinde Düzce'nin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını bildirdi.

Muhalefet partilerin AK Parti Milletvekillerinin meclis kürsüsünden Düzce'nin sorunlarını aktarmadıkları soru önergeleri vermedikleri yönünde ki eleştirilerine cevap veren İbrahim Korkmaz, "Biz masaya vurulması gereken yerde masaya da vururuz. Biz muhalefet milletvekili değiliz meclis kürsüsünden Düzce sorununu aktarmamız, şikayet etmemiz. Biz sorun varsa onu çözmek için 3 milletvekili arkadaşımız Bakanla genel müdürle görüşürüz" diye konuştu.

İbrahim Korkmaz, kongre sürecinde kendilerinin taraf olmayacağını ve teşkilat işlerine karışmayacağını söyledi.

Korkmaz son olarak mecliste spor yasası ile ilgili "Sporda yasa değişikliğinin Aziz Yıldırım'ı kurtarma olarak nitelendiriliyordu. Fakat öyle olmadığı görüldü. Çok sert olan yasayı biraz hafiflettik" diye konuştu.

Milletvekili Korkmaz'ın konuşmasının ardından divan toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Düzce-İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.