DÜZCE BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

 DÜZCE BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

  Özellikle kadınlara ve gençlere yönelik hazırlanan Meslek Edindirme Kursları'na 15 yaş üstü herkes katılabiliyor. Düzcelilerin sosyal ve kültürel alanda kendilerini geliştirmesine olanak tanıyan kurslar ayrıca nitelikli çalışan sayısının artmasına da destek oluyor. 

Boş zamanların verimli şekilde değerlendirilmesi amacını da güden kurslar bünyesinde açılan yemek, geleneksel el sanatları gibi çeşitli yarışmalar ile de yapılan faaliyetlere renk katılıyor. Kursiyerler ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yıl boyunca düzenlenen konferans, seminer ve eğitim faaliyetlerinden de yararlanma fırsatı buluyor.
Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'na 24 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan başvurular, 8 Ekim Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar devam edecek. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımızın Düzce Belediyesi Beyaz Masa'da bulunan Kurs Kayıt Servisine nüfus cüzdan fotokopisi ile başvurmaları gerekiyor.
Meslek Edindirme Kurslarında bu yıl ayrıca her yıl açılan branşların yanı sıra vatandaşın talepleri doğrultusunda, yeterli başvuru sayısına ulaşan yeni branşlar da faaliyete geçecek.
Düzce Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde yürütülecek olan kurslar, Düzce Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Fevzi Çakmak Mahallesi Kalıcı İş Yerlerinde bulunan yeni hizmet binasında eğitim verecek.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.