AKÇAKOCA’DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ÖZELLEŞİYOR

AKÇAKOCA’DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ÖZELLEŞİYOR

 

Edinilen bilgiye göre, 1 Ocak 2012'den itibaren geçerli olacak yeni uygulamaya göre, 7 araçtan oluşan toplu taşıma filosunun 4 tanesi özel halk otobüsü olarak kalırken, 3 tanesi de belediye'nin olacak.

Araçların tümünün son teknoloji ürünü, otomatik kapı, klima gibi özelliklerin olmasının yanı sıra, tamamı engelli vatandaşların inip-binmesine uygun araçlar olduğu ifade edildi.

Akçakoca Belediyesi ihale komisyonunun belirlediği 35 bin TL alt sınır üzerinden açılan ihale, kapalı zarf fiyat arttırma usulü ile yapılırken, verilen tekliflerin en düşüğü 51 Bin TL, en yükseği ise 90 Bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğu öğrenildi.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, "Henüz ihalemiz tamamlanmış değil fakat sonuna da gelmiş bulunuyoruz. Verilen teklifler bizim beklentilerimizin de üzerinde. Bu yanıyla oldukça başarılı bir ihale gerçekleştirdik. Sözleşme gereği, araçların toplamış olduğu para ortak havuzda toplanacak ve ay sonunda toplanan paranın yüzde 8'i belediyeye kalırken, geri kalan para tüm araçlara eşit bir şekilde pay edilecek'' dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.