DÜZCE’DE CADDE VE SOKAKLAR OTOPARK GİBİ

DÜZCE’DE CADDE VE SOKAKLAR OTOPARK GİBİ

 Yeypaş Genel Müdürü Buğra Toker yaptığı açıklamada, Düzce şehir merkezinde uzun yıllardır otopark sorunu bulunduğunu, bu sorunun çözümü için belediyenin girişimi ile 300 araç kapasiteli katlı otoparkın tamamlanarak hizmete sokulduğunu anlattı.

Araç sahiplerinin ve sürücülerin kentin cadde ve sokakları ile kaldırımlar ve boş alanlar üzerine araçların gelişi güzel park ettiklerini ve bu durumun adeta bir alışkanlığa dönüştüğünü belirten Toker, "Maalesef usulsüz araç parkları ciddi sorun oluşturmaktadır. Belediye olarak biz bu sorunu hizmete soktuğumuz katlı otopark ile çözmeyi amaçladık. Ancak eski alışkanlıklar devam ettiği için araç sahipleri ve sürücüler kural ihlali yapma pahasına araçlarını otoparka bırakmıyorlar. Otoparkımızın 24 saat ücreti 3 liradır. Bu ücret ülkemiz şartlarında çok düşüktür. Otoparkımızda araç sigortası ve güvenlik sistemleri olmasına rağmen, sürücülerimiz eski alışkanlıklarını bırakmamakta, yani araçlarını yine gelişi güzel kaldırımlara ve boş araziler üzerine park etmektedirler" dedi.
Düzce'de katlı otopark yatırımının ilk kez gerçekleştiğini ve bunun bu sektördeki diğer girişimciler için de önemli bir gösterge olduğunu ifade eden Toker, "Otoparkımızın verimli çalışması diğer yatırım yapmak isteyenler için de pozitif anlamda bir gösterge olacaktır. Otoparkımızın doluluk oranı her geçen gün artmaktadır. Tüm araç sahibi ve sürücülerine, park yasaklarını ihlal etmek ve ceza ödemek yerine, araçlarını çok cüzi bir ücretle otoparkımıza bırakmalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.