DÜZCE BELEDİYESİ’NDE İŞ-KUR HİZMET NOKTASI AÇILDI

DÜZCE BELEDİYESİ’NDE İŞ-KUR HİZMET NOKTASI AÇILDI

  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 'iş arayan' kişilerin taleplerinin bu büro tarafından işleme alınacağını ifade etti. 

Düzce Belediyesi Hizmet Binasının giriş katında iş arayanlar ve eleman talep eden kurumlara yönelik olarak Düzce İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından 'Hizmet Noktası' oluşturuldu. Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Celil Kuzu, belediye başkanlığı ziyareti sırasında bu projenin Başkan İsmail Bayram'a bildirildiğini ve olumlu karşılandığını belirterek "Bu imkanı sağladığı için Başkan İsmail Bayram'a teşekkür ederiz. Belediyede açılan hizmet noktasında tıpkı kurum binasında olduğu gibi iş arayanların kayıt işlemleri yapılacak. Aynı zamanda çeşitli kurumların eleman talepleri de bu büroda değerlendirilebilecek" dedi.
Celil Kuzu ayrıca işsizlik maaşı ve meslek edindirme kursları işlemlerinin de belediyede açılan hizmet bürosundan yapılabileceğini sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram da İş Kurumu İl Müdürlüğünün taliplerinin yerinde ve isabetli olduğunu işaret ederek "Bu bizim de önemsediğimiz bir konuydu. Halk günleri ve çeşitli ziyaretlerde iş talepleri sıkça dile getirilen bir konuydu. Bu büro sayesinde bu talepler ve işlemler daha seri bir şekilde karşılanacaktır. Kuruma yapılan başvurular artık belediye içindeki bu büroya da yapılabilecek. Bu büroda iş ve meslek danışmanları görev yapacak" diye konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.