DÜZCE İGM TOPLANIYOR

DÜZCE İGM TOPLANIYOR

 Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı üyesi olan Düzce İl Özel İdaresi, üyelik aidatının 4'te birini Filistin fonuna destek olarak vermek için İl Genel Meclisi'nden onay bekliyor. 

Meclis konuyu Ekim ayı toplantılarının ilk birleşiminde gündeme alacak. Fon, Ortadoğu'da, 64 yıldır devam eden savaşın sivil halka verdiği zararı gidermek amacıyla kullanılıyor.
İl Genel Meclisi'nin Ekim ayı toplantıları ilk birleşiminin gündemi belirlendi. Gündemin en önemli maddesi Düzce İl Özel İdaresi tarafından Filistin Fonuna yapılacak maddi destek. İşte Meclisin Ekim ayı gündemi: "Açılış ve yoklama, Meclis Başkanlığına verilen dilekçelerin görüşülmesi. Bir önceki birleşime ait karar özetlerinin okunması. Filistin Gazze Bölgesinde yapılan çalışma ve inceleme ziyareti sonucunda bölgenin ihtiyacı bulunan araç gereçlerin temini için UCLG-MEWA bünyesinde Filistin fonu oluşturulmuş ve teşkilat üyelerinin üyelik aidatının dörtte 1'i tutarında fona yardımda bulunulması talebi. İhtisas kosiyonlarından gelecek raporların görüşülüp karara bağlanması. Valilik makamından ve başkanlıktan gelecek tekliflerin görüşülmesi. Meclis başkanlığına verilen önergelerin görüşülmesi."iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.