DÜZCE BELEDİYESİ TEMİZLİK İHALESİNE ÇIKACAK

 DÜZCE BELEDİYESİ TEMİZLİK İHALESİNE ÇIKACAK

  Toplantıda yeni dönem için temizlik işleri uygulama süresi belirlendi. Buna göre belediyenin temizlik hizmetleri iki yıl süreli gerçekleştirilecek. 

Belediye Meclisi Ekim dönemi toplantıları için 6 gündem maddesi belirledi. Belediye hizmet binasında yapılan meclis toplantısındaki ilk madde daha önceki meclis toplantısında da ele alınan içkili yer bölgesi tespiti oldu. Bunun için oluşturulan komisyon çalışmalarını henüz tamamlamadığından konu bir sonraki meclis toplantısına aktarıldı.
Gündemin ikinci maddesi belediye temizlik hizmetlerine ilişkin oldu. Daha önce bir yıllık süreyle ihale edilen temizlik hizmetleri uygulama süresi alınan kararla iki yıla çıkarıldı. Karara göre yeni dönem temizlik hizmetleri uygulama süresi 1 Ocak 2013 tarihleri ile 30 Eylül 2014 tarihleri arasında olacak. İhalenin ise Ekim ayı sonunda yapılacağı belirtildi. Gündemde yer alan imar plan ve düzenlemelerine ilişkin maddelerin tümü ilgili komisyonlara havale edildi. Belediye Meclisi'nin Ekim ayı ikinci toplantısı ise Perşembe günü saat 18.30'da yapılacak.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.